Les noves tecnologies han canviat la manera en que ens comuniquem, la manera en que comprem i la forma en que recerquem informació. Com rebem els impactes d’aquestes marques desenvolupa en nosaltres noves necessitats i noves obligacions i decisions.

Hi ha 7 eines tecnològiques a tenir en compte per garantir l’èxit en una campanya de màrqueting.

  • Eines analítiques. En el mk online tot pot ser controlat. És indispensable mesurar i analitzar els resultats de la campanya.  Aquest suports permeten saber des de l’èxit del blog a quina ha estat la interacció de la marca en les xarxes socials.
  • Optimització de conversió. Hi ha processos molt àgils que faciliten al consumidor el procés de compra, ja no és necessari omplir un formulari per sol·licitar informació.  L’objectiu és facilitar el procés de compra.
  • Newsletters: Eina molt útil per ampliar informació, per arribar al nostre consumidor. Recorda no abusar i demanar sempre autorització.
  • Seo. Un bon posicionament segueix sent fonamental . Tant la forma orgànica com per via de pagament és una bona manera d’arribar al client. Funciona B2C com B2B.
  • Remarqueting . Aprofita aquest nou mètode de publicitat, els banners els veuran només les persones que han visitat la teva web, pot ser un recordatori inicial per acabar en una compra
  • Mòbil – Més de la meitat de les recerques d’informació ja es fan amb el mòbil. És un bon mitjà de relació marca-consumidor.
  • Automatització – No tots els suports es poden automatitzar, però cada cop són més els que no requereixen un seguiment continu. Aprofita les eines automàtiques !

Leave a Reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

CatalanSpain