Formació a Persones Emprenedores

LA FÓRMULA SECRETA

LA PERSONA+ L’ENTORN+EL PROJECTE

Qualsevol persona amb intuïció i iniciativa pot triomfar. La persona emprenedora neix i es fa, tot és qüestió de motivació i constància.

La persona emprenedora ha de córrer riscos calculats analitzant el seu projecte empresarial i el seu entorn.

Una FORMACIÓ entenedora, distesa i pràctica en els àmbits personal i social (coaching), i de gestió i estratègia (màrqueting i finances) és una contribució essencial pel desenvolupament òptim dels projectes empresarials. El nostre objectiu és cobrir les necessitats reals de les persones emprenedores.

Apliquem una metodologia i uns recursos per a l’aprenentatge que van molt més enllà de transmetre unes explicacions teòriques. Els programes formatius creixen cada any. A continuació t'oferim les diferents  modalitats:

Alguns dels nostres clients:

Contacta'ns!

Emprenedors

Si ets un emprenedor interessat en assistir a alguna formació a emprenedors, comprova les dates al calendari i no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres per a registrar-te.

Nom (obligatori)

Email (obligatori)

Empresa

Tema

El teu missatge

Ajuntaments

Si ets tècnic d'un Ajuntament i t'agradaria oferir alguns dels nostres cursos als emprenedors de la teva localitat, no dubtis en contactar-nos i t'explicarem la nostra metodologia i els nostres cursos!

Ajuntament (obligatori)

Nom (obligatori)

Email (obligatori)

Tema

El teu missatge

CatalanSpain