formacion-empresas

Les empreses d’èxit tenen un pla de millora contínua, moguda i impulsada per la formació. Vols formar part d’aquest grup d’empreses? Per e + 1 la formació per empreses és l’art de treballar en pro de la motivació de l’equip i en l’elecció i adaptació de les eines adequades per aconseguir un benefici òptim. La Formació per empreses és l’ànim de millora i creixement.

Amb l’intenció de sumar volem compartir amb tu aquest post en el que analitzem les raons principals per les quals les empreses han d’invertir en formació, recomanem a quí impartir aquesta formació i quin tipus de formació per empreses.

Aixi doncs, et recomanem començar per fer un diagnòstic de la situació de la teva empesa i una anàlisi de les necessitats formatives per a veure si hi ha àrees de millor a través de les quals es poden augmentar els beneficis.  Aquest questionari  t’ajudará  a detectar i identificar les teves necessitats:

Per què he d’invertir en formació?

 • Està la nostra empresa aprofitant els suports tecnològics que ens ofereix el mercat? Hi ha algun mitjà que voldries treballar i que per falta de coneixement no utilitzes, xarxes socials, newsletters, cloud, google +, crm ….?
 • Què en saps d’Acompli, Google Inbox, Help Scout, Slack RelateIQ, Google Apps, Evernote, HelloSign i SaneBox? Segur que els ordinadors de la teva empresa treuen fum, la tecnologia realment és increïble, ha canviat la manera en què treballem.
 • Els professionals que treballen a l’empresa estan prou motivats per realitzar les seves tasques amb la implicació necessària per assolir els objectius?
 • Tenen els coneixements necessaris?
 • Quan vas fer l’últim repàs d’efectivitat laboral?

Qui s’ha de formar?

 • Quants canvis en la metodologia del treball has aplicat en l’últim any? Tu has fet aquest exercici de millora?
 • Quines persones es resisteixen a sortir de la seva zona de confort i necessiten un petit incentiu? Identifica aquells que tenen resistència als canvis i motívals!
 • Les persones que lideren equips, tenen els comportaments i actituds necessàries per a la presa de decisions i l’elaboració d’estratègies? Segur que pot millorar-les i desenvolupar noves habilitats.
 • Has pensat a qui li convendría millorar la gestió del temps?

Quin tipus de formació?

 • Un cop analitzades les teves necessitats i establert l’objectiu, busca professionals amb experiència en formació per empreses que empatitzin amb el teu equip.
 • Elimina aquelles formacions o activitats que no aportin valor AFEGIT.
 • Introdueix nous elements i busca una flexibilitat en el programa
 • Pregunta per la metodologia que aplicant i dissenyeu junts un Planning de treball

Les oportunitats de millora hi són, el repte consisteix a veure-les, identificar-les i posar-se en acció.  Aquí tens els nostres els nostres cursos (Formació per empreses) i ja saps si tens qualsevol dubte contacta amb e+ 1 formem part del teu equip i estarem encantats d’ajudar-te.

Salutacions i endavant!

Esperança Esteve  @EspeEsteve1 Linkedin

Fundadora de  e+1, Responsable de Formació per Empreses i Emprenedors

Esperança Esteve

Leave a Reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

CatalanSpain